WORK WORK WORK WORK WORK..

Today has been a really hectic day that started off by me coming late to work due to traffic.  Several projects ongoing simultaneously and not enough hours in a day. I guess thats how I like it at work as having nothing to do and just sitting and staring at the screen all day can be quite boring. Unfortunately I have no other photos except for “stuck in traffic being bored” ones, but at least I had time to snap the jewelry I bought the other day.

//Idag har varit en riktigt hektisk dag på jobbet som startade med att jag kom försent pga. trafik. Flera olika projekt på gång samtidigt och för lite timmar på dygnet. Jag antar att det är så jag gillar att ha det på jobbet eftersom att sitta och rulla tummarna framför datorn en hel dag kan bli rätt tråkigt. Tyvärr har jag inga roliga bilder att dela idag förutom “fast i trafik och uttråkad” bilder, men jag fick iaf till en bild på smyckena jag köpte häromdagen.